Paul Meijering 15de recreatieve 1/8 triatlon

Winnaar Paul Meijering 15de recreatieve 1/8 triatlon 2014
Winnaar Paul Meijering 15de recreatieve 1/8 triatlon 2014

Op zaterdag 30 augustus organiseerde Stichting Wielersupport Zaltbommelse Renners de Paul Meijering 15de recreatieve 1/8 triatlon in en rond Zaltbommel.

Het startschot werd om 14:00 uur, voor 500 meter zwemmen in de Tijningenplas, gegeven door Paul Meijering. De weersomstandigheden waren dit jaar als nooit tevoren. Regen en in het verloop van de wedstrijd heftige regen. Na het zwemdeel gingen de deelnemers en deelneemsters voor 20 km op de fiets over de Waaldijk richting Zuilichem om via de Middelkampseweg terug te keren naar het wisselpunt aan de Wielkamp. Voor het laatste onderdeel van de triatlon lag er nog 5 km lopen in het vooruitzicht.

De finishstreep was getrokken aan de Waalkade, achter de Waterpoort. Ondanks de regen was er toch een gezellige sfeer die het de deelnemers de laatste meters makkelijker maakte. Hier stond naast een flesje fris ook een herinneringsvaantje klaar.

Het parcours van de Paul Meijering 15de recreatieve 1/8 triatlon kunt u hier bekijken en klik hier om het affiche te zien (pdf-document). Het parcours en de daarbij behorende afstanden waren gelijk aan die van de editie van 2013.

Tot slot is de uitslag van de Paul Meijering 15de recreatieve 1/8 triatlon hier te bekijken (pdf-document).