Nieuws

22ste recreatieve 1/8 triatlon

Start Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon 2022
Start Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon 2022

Een nieuw jaar is alweer op weg. Door het goede weer zijn er door de liefhebbers ook al de nodige ritten gemaakt.

De organisaties van diverse evenementen zijn al bezig om voor 2023 alles in goede banen te leiden. Ook onze stichting is begonnen met de organisatie van de 22ste recreatieve 1/8 triatlon. Dit jaar is het wederom de laatste zaterdag van augustus, te weten 26 augustus, dat wij dit sportieve evenement op de kalender hebben gezet.

Na de geslaagde editie van vorig jaar willen we er ook dit jaar weer iets moois van maken. De vergunningaanvraag is lopende en de komende tijd gaan we op pad om sponsoren warm te maken voor het sponsoren van dit jaarlijks terugkerende sportieve evenement.

Doordat het een 1/8 triatlon betreft is het uitermate geschikt voor sportievelingen om de combinatie van de drie sportonderdelen te leren kennen. Ieder jaar zien wij ook deelnemers aan de start staan die voor een verbetering van hun beste tijd gaan.

Om ook dit jaar een gesmeerde organisatie te hebben zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op en rond de dag van het evenement hun diensten aan willen bieden. Mocht je ons willen helpen op en rond zaterdag 26 augustus meld je dan aan via het contactformulier.
Heb je interesse in het organiseren van sportevenementen? Dan kun je je ook aanmelden voor een plaats in het bestuur.

Kerstgroet 2022

Kerstgroet 2022
Kerstgroet 2022

Stichting Wielersupport Zaltbommelse Renners bedankt u voor de sportieve bijdrage in 2022. Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

Op zaterdag 26 augustus 2023 staat de 22ste recreatieve 1/8 triatlon op de kalender.

Inschrijven voor Paul Meijering 21ste 1/8 recreatieve triatlon

Finish Paul Meijering 20ste recreatieve 1/8 triatlon 2019
Finish Paul Meijering 20ste recreatieve 1/8 triatlon 2019

De inschrijving voor de Paul Meijering 21e recreatieve 1/8 triatlon op zaterdag 27 augustus 2022 is geopend.

Inschrijven kan via dit formulier tot 25 augustus of op de dag zelf bij de permanence bij scholengroep Toermalijn aan de Wielkamp in Zaltbommel.

Het inschrijfgeld is ook dit jaar €5. Dit dient u contant te betalen bij het afhalen van het rugnummer. Er is geen mogelijkheid om te pinnen.

Parcours Paul Meijering 21ste recreatieve triatlon

Finish Paul Meijering 20ste recreatieve 1/8 triatlon 2019
Finish Paul Meijering 20ste recreatieve 1/8 triatlon 2019

Het parcours van de Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon ligt vast. De wijzigingen, vergeleken met voorgaande edities, zijn niet groot maar dragen wel bij voor meer veiligheid voor de deelnemers.

De start staat gepland op zaterdag 27 augustus om 14:00 uur voor 500 meter zwemmen in de Tijningenplas, gevolgd door 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen.

De routes van de onderdelen zwemmen, fietsen en lopen zijn ook ingetekend op de kaart, zie het parcours.

Lintjesregen

Modelversiersel Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Modelversiersel Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Op dinsdag 26 april 2022 hebben een aantal vrijwilligers binnen onze stichting een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. Allen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Geert Vos is al vanaf de oprichting in 1977 betrokken bij de organisatie van wielerevenementen, als secretaris en penningmeester zorgt hij er voor dat het een gesmeerde machine is. Ook is hij de man die het papierwerk en financiën afwikkelt van de groep verkeersregelaars die onder de stichting vallen.

Hans Golverdingen is een onmisbare kracht binnen de stichting, want bij ieder evenement dat georganiseerd wordt is hij een zeer actieve kracht in de opbouw en opruimen van start en finish, ook is hij altijd inzetbaar als verkeersregelaar.

Daarnaast is Jacob Gijben onderscheiden en voor onze stichting is hij een actieve verkeersregelaar.

Bea Flierman is ook benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij was van 1995 tot 2006 bestuurslid van onze stichting.

Al met al kan dit echt een lintjesregen genoemd worden. Proficiat aan alle gedecoreerden!

Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon

Finish Paul Meijering 20ste recreatieve 1/8 triatlon 2019
Finish Paul Meijering 20ste recreatieve 1/8 triatlon 2019

Nu de mogelijkheden er weer zijn is het bestuur van Stichting Wielersupport Zaltbommelse Renners volop bezig gegaan om het jaarlijkse evenement van de recreatieve 1/8 triatlon voor elkaar te krijgen. Op zaterdag 27 augustus 2022 wordt de Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon gehouden.

Inschrijven kan vanaf 1 juni aanstaande via een formulier op deze website, en op de dag zelf bij de permanence.

Er wordt gekeken naar de route van het fietsen en lopen in verband met wijzigingen in het stratenplan vergeleken met de vorige editie. Het parcours wordt later gepubliceerd.