Paul Meijering 23ste recreatieve 1/8 triatlon

Paul Meijering 22ste recreatieve 1/8 triatlon 2023
Paul Meijering 22ste recreatieve 1/8 triatlon 2023

Op zaterdag 31 augustus 2024 wordt de Paul Meijering 23ste recreatieve 1/8 triatlon georganiseerd.

De drie onderdelen zijn 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. Deze 1/8 triatlon is dus qua lengte uitermate geschikt voor sportievelingen die eens willen kijken of de combinatie van de drie onderdelen een passende combi voor hen is.

Ook dit jaar is de permanence in SBO Toermalijn aan de Wielkamp 1B in Zaltbommel.
De start staat gepland om 14:00 uur en gezien de snelle tijden van de voorbije jaren kan de eerste deelnemer alweer rond 15:00 uur aan de finish verwacht worden.

Parcours

Het zwemgedeelte vind plaats in de Tijningenplas. Het fietsgedeelte gaat via de Waalbandijk richting Gameren, Nieuwaal en Zuilichem, en daarna via de Middelkampseweg en Nieuwe Tijningen terug naar de Wielkamp.
Voor de 5 kilometer lopen is er een route uitgezet door de nieuwbouwwijk de Waluwe richting de Martinus Nijhoffbrug en dan langs het park naar de finish aan de Waalkade achter de Waterpoort.

Het parcours wordt later op deze website geplaatst.

Inschrijving

De voorinschrijving start op 1 juli aanstaande en zal verlopen via een formulier op deze website. De inschrijfkosten bedragen € 7,50 en zijn te voldoen bij inschrijving.

Inschrijven is ook mogelijk op de dag zelf in de permanence. Dan zijn de inschrijfkosten € 10.

Meedoen als team

Dit jaar is er een mogelijkheid om aan deze recreatieve 1/8 triatlon mee te doen als team. Men kan er dan voor kiezen om de drie onderdelen over twee of drie personen te verdelen.

Vrijwilligers

Om ook dit jaar weer een gesmeerde organisatie te hebben zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op en rond de dag van het evenement als vrijwilliger willen meehelpen. Mocht je ons willen helpen op of rond zaterdag 31 augustus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heb je interesse in het organiseren van sportevenementen? Neem dan zeker ook contact met ons op. Er liggen leuke organisatorische werkzaamheden klaar om Zaltbommel, samen met een actief team, sportief op de kaart te zetten.