Paul Meijering 22ste recreatieve 1/8 triatlon

Finish Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon 2022
Finish Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon 2022

Het is een traditie dat er op de laatste zaterdag van augustus een recreatieve 1/8 triatlon door ons wordt georganiseerd. Zo ook dit jaar. Op zaterdag 26 augustus 2023 wordt de Paul Meijering 22ste recreatieve 1/8 triatlon georganiseerd.

De afgifte van de vergunning door de gemeente is in een eindfase. Alle andere zaken, die voor een goed verloop van het evenement nodig zijn, zijn geregeld. Dit omvat onder andere de kleed- en wasruimten, en vervoer van deelnemers van de finish naar de permanence.

De permanence is bij SBO Toermalijn aan de Wielkamp 1B in Zaltbommel.

Parcours

Het parcours is ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Er wordt 500 meter gezwommen in de Tijningenplas, aansluitend 20 kilometer fietsen over de Waalbandijk richting Zuilichem en dan via de Uilkerweg en Middelkampseweg terug naar het wisselpunt bij SBO Toermalijn aan de Wielkamp in Zaltbommel.

Afsluitend onderdeel is de loop over 5 kilometer via woonwijk de Waluwe naar de finish aan de Waalkade. De finish is ter hoogte van de Waterpoort.

Deelnemen

Inschrijven is mogelijk via dit formulier tot donderdag 24 augustus. Het inschrijfgeld van digitaal voorinschrijven is € 7,50. Dit bedrag dient bij inschrijven overgemaakt te worden naar bankrekening NL47 RABO 0122 8837 56 ten name van Stg Wielersupport Zaltbommelse Renners.

Na ontvangst van het formulier en de overboeking ontvangt u de gegevens van inschrijven per e-mail.

Op de dag zelf is er in de permanence bij SBO Toermalijn (Wielkamp 1B in Zaltbommel) ook nog een mogelijkheid tot inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt dan € 10 en is enkel contant te voldoen.