Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon

Start Paul Meijering 20ste recreatieve 1/8 triatlon 2019
Start Paul Meijering 20ste recreatieve 1/8 triatlon 2019

Op zaterdag 27 augustus 2022 wordt de Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon georganiseerd.

Nu de mogelijkheden er weer zijn is het bestuur van Stichting Wielersupport Zaltbommelse Renners weer volop bezig gegaan om dit jaarlijkse evenement voor elkaar te krijgen.

De vergunning is ontvangen en de toezegging voor het gebruik van de kleedruimte bij SBO Toermalijn is gegeven. Ook is het vervoer geregeld voor de deelnemers van de finish terug naar de permanence bij scholengroep Toermalijn aan de Wielkamp. Dit wordt uitgevoerd door Van Haaften vervoersbedrijf.

Parcours

Affiche Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon 2022
Affiche Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon 2022

Het parcours van de Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon ligt vast. De wijzigingen, vergeleken met voorgaande edities, zijn niet groot maar dragen wel bij voor meer veiligheid voor de deelnemers.

De start staat gepland om 14:00 uur voor 500 meter zwemmen in de Tijningenplas, gevolgd door 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen.

De start van het zwemmen is op een wat andere plaats aan de Tijningenplas dan bij voorgaande edities. Hierdoor zullen de snellere zwemmers geen hinder geven aan de andere zwemmers na het keerpunt.

Inschrijven

De inschrijving voor de Paul Meijering 21e recreatieve 1/8 triatlon is geopend. Inschrijven kan via dit formulier tot 25 augustus of op de dag zelf bij de permanence bij scholengroep Toermalijn aan de Wielkamp in Zaltbommel.

Het inschrijfgeld is ook dit jaar €5. Dit dient u contant te betalen bij het afhalen van het rugnummer. Er is geen mogelijkheid om te pinnen.