Paul Meijering 22ste recreatieve 1/8 triatlon

Start Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon 2022
Start Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon 2022

Een nieuw jaar is alweer op weg. Door het goede weer zijn er door de liefhebbers ook al de nodige ritten gemaakt.

De organisaties van diverse evenementen zijn al bezig om voor 2023 alles in goede banen te leiden. Ook onze stichting is begonnen met de organisatie van de Paul Meijering 22ste recreatieve 1/8 triatlon. Dit jaar is het wederom de laatste zaterdag van augustus, te weten 26 augustus, dat wij dit sportieve evenement op de kalender hebben gezet.

Na de geslaagde editie van vorig jaar willen we er ook dit jaar weer iets moois van maken. De vergunningaanvraag is lopende en de komende tijd gaan we op pad om sponsoren warm te maken voor het sponsoren van dit jaarlijks terugkerende sportieve evenement.

Doordat het een 1/8 triatlon betreft is het uitermate geschikt voor sportievelingen om de combinatie van de drie sportonderdelen te leren kennen. Ieder jaar zien wij ook deelnemers aan de start staan die voor een verbetering van hun beste tijd gaan.

Om ook dit jaar een gesmeerde organisatie te hebben zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op en rond de dag van het evenement hun diensten aan willen bieden. Mocht je ons willen helpen op en rond zaterdag 26 augustus meld je dan aan via het contactformulier.
Heb je interesse in het organiseren van sportevenementen? Dan kun je je ook aanmelden voor een plaats in het bestuur.